Specialist in dakgoten

Niet alleen voor uw dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor alle randproducten en werkzaamheden. Goten zijn bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van uw dak. Via deze goten wordt het regenwater van uw dak naar de regenpijp geleid. Hulp nodig bij uw dakgoten? Onze dakdekker in Sittard staat voor u klaar. Bel gerust op 046 - 206 41 13.

Soorten dakgoten

Dakgoten worden gemaakt van verschillende materialen, zoals plastic en zink. Plastic dakgoten hebben als voordeel dat ze redelijk onderhoudsvrij zijn. Zinken dakgoten moeten in ieder geval eenmaal per jaar worden geleegd, omdat anders het materiaal kan worden aangetast. De uitstraling van zink is echter mooier dan die van een plastic goot. Twijfelt u over de staat van uw dakgoten? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van onze dakinspectie. Hierbij controleren we uw dak van boven tot onder.

Problemen met uw dakgoten?

Als uw dakgoten verstopt raken door takken, bladeren of ander vuil, kan het water niet goed afgevoerd worden. Er kunnen zich diverse problemen voordoen in de dakgoten:

  • Een verzakking van de dakgoot
  • Lekkage op plekken van de dakgoot
  • Slijtage of verrotting van de dakgoten

Een mankement in de dakgoot heeft directe gevolgen. Wanneer de afwatering vanaf het dak direct naar beneden loopt en niet via de reguliere weg naar de grond wordt vervoerd, dan kunnen zich binnenshuis lekkages op gaan houden en dat levert de nodige schade op. Geen zorgen; wij staan snel voor u klaar!

Dakgoten herstellen?  Bel ons!

Zijn de huidige dakgoten toe aan herstel ? In Sittard en de omgeving van Sittard zijn wij dan uw partner. Wij garanderen een optimaal resultaat. Neem daarom direct contact met ons op.