Specialist in dakgoten

Niet alleen voor uw dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor alle randproducten en werkzaamheden. Dakgoten zijn bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van uw dak. Via deze goten wordt het regenwater van uw dak naar de regenpijp geleid. Dakgoten worden gemaakt van verschillende materialen, zoals plastic en zink. Plastic dakgoten hebben als voordeel dat ze redelijk onderhoudsvrij zijn. Zinken dakgoten moeten in ieder geval eenmaal per jaar worden geleegd, omdat anders het materiaal kan worden aangetast. De uitstraling van zink is echter mooier dan die van een plastic goot.

Problemen met uw dakgoten?

Als uw dakgoten verstopt raken door takken, bladeren of ander vuil, kan het water niet goed afgevoerd worden. Een verstopping kan zorgen voor verzakking van uw goten, lekkage aan uw dak of zelfs verrotting. Schakel dan direct een dakdekker in. In Sittard en de omgeving van Sittard zijn wij er voor het onderhouden, repareren en vervangen van uw dakgoten.

U heeft dan geen omkijken meer naar deze vervelende klus en u hoeft ook niet zelf het dak op. Wilt u direct een specialist inschakelen om uw dakgoten te reinigen? Of wilt u weten wat u eerst zelf kunt doen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. In Sittard zijn wij u graag van dienst.