Dakinspectie in Sittard

Het dak van uw woning bevindt zich in de meeste gevallen op grote hoogte. Dit betekent dat eventuele mankementen niet altijd direct zichtbaar zijn. Het kan dus zomaar zijn dat er iets met uw dak aan de hand is, zonder dat u hiervan op de hoogte bent. Om te voorkomen dat het probleem buiten uw zicht verergert en u op een ongelegen moment met lekkage of schade wordt geconfronteerd, is het verstandig om uw dak eens in de zoveel tijd te laten inspecteren door een dakdekker in Sittard. Onze dakinspectie komt in verschillende gevallen goed van pas.

Wij zijn in Sittard en omgeving al jarenlang uw betrouwbare dakdekker. Dakinspectie kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om een plat of hellend dak, wij lopen het gehele dak na op zwakke plekken en geven u advies over eventueel uit te voeren onderhoud. Mocht u hier vaker behoefte aan hebben, dan hebben we eveneens mogelijkheden om periodiek een inspectie uit te voeren. Met name voor oudere daken is dit een interessante optie.

Onderhoud nodig na een dakinspectie?

Dakinspectie alleen is niet genoeg. Mocht blijken dat er mankementen op het dak spelen, dan is onderhoud de volgende stap. Aan de hand van de inspectie bespreken onze dakdekkers de bevindingen en mocht onderhoud vereist zijn, dan kunnen we dit direct voor u uitvoeren. Waaraan zou u dan kunnen denken?

  • Mos- of algenvorming op het dak en het verwijderen hiervan
  • Kleine lekkages verhelpen (platte- en hellende daken)
  • Losliggende pannen of loodslab opnieuw bevestigen
  • Overige kleine herstelwerkzaamheden

Uiteraard zorgen onze dakdekkers er na onderhoud voor dat uw dak in topconditie wordt hersteld.

Dakinspectie laten uitvoeren in Sittard?

Een dakinspectie kan veel toekomstige problemen aan het dak voorkomen én het zorgt ervoor dat uw dak op ieder moment in topconditie verkeert. Wilt u ook een inspectie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.