Dakinspectie in Sittard

Het dak van uw woning bevindt zich in de meeste gevallen op grote hoogte. Dit betekent dat u mankementen niet gemakkelijk met het blote oog bekijkt. Het kan dus zomaar zijn dat er iets met uw dak aan de hand is, zonder dat u hiervan op de hoogte bent. Om te voorkomen dat het probleem onzichtbaar verergert en u op een ongelegen moment met lekkage of schade wordt geconfronteerd, is het verstandig om uw dak eens in de zoveel tijd te laten inspecteren door een dakdekker.

Wij zijn in Sittard en omgeving al jarenlang uw betrouwbare dakdekker. Dakinspectie kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om een plat of hellend dak, wij lopen het gehele dak na op zwakke plekken en geven u advies over eventueel uit te voeren onderhoud.

Dak onderhoud nodig na inspectie?

Dakinspectie zorgt ervoor dat uw daken langer meegaan. Aan de hand van de inspectie geven onze dakdekkers namelijk aan of er onderhoud nodig is, en zo ja, wat de uit te voeren werkzaamheden zijn. Er kan bijvoorbeeld mos verwijderd moeten worden, losse stukken worden vastgemaakt of beginnende lekkages worden verholpen. Uiteraard zorgen onze dakdekkers ervoor dat dit dakonderhoud wordt uitgevoerd, uw dak is daarna weer in perfecte staat.