Stormschade aan uw dak?

In Nederland komen, vooral in de herfstmaanden, steeds meer heftige stormen voor. Bij hoge windsnelheden, zware regen- en onweersbuien zien we altijd veel gevallen van dakschade optreden. Schakel onze dakdekker in Sittard in om uw stormschade te repareren. Bel ons gerust op 085 - 106 15 26.

Lekkage door stormschade

Dakpannen laten los en waaien van het dak, of er ontstaat lekkage. Door uw dakbedekking regelmatig te laten inspecteren kunt u voor een groot gedeelte voorkomen dat er zwakke plekken ontstaan, dan wel in een vroeg stadium mankementen laten opsporen.

Helaas is stormschade niet altijd te voorkomen. Daarom is het fijn dat u weet op wie u kunt rekenen als uw dak beschadigd of lek geraakt is tijdens een storm. In de regio Sittard staan wij altijd voor u klaar. Wij streven naar een snelle service en garanderen een optimaal resultaat.

Snelle service bij stormschade

Als dakdekker hebben wij al veel gevallen van stormschade gezien en hersteld. Wij weten dat dakschade, zeker door een storm, niet lang kan wachten. Aan welke typen schade kunt u denken?

  • Lekkage plat of hellend dak
  • Losgekomen pannen of nokvorst
  • Scheuren of naden op een plat dak

In de meeste gevallen heeft u bij stormschade acuut hulp nodig. U kunt ons daarom direct bereiken voor een afspraak. Wij realiseren een optimaal herstel van kleine én grote schade.

Stormschade in Sittard? Schakel ons in!

Daarom staan wij in Sittard en omgeving dag en nacht voor u klaar! Wij herkennen het probleem in een oogopslag en gaan snel en adequaat voor u aan de slag. Onze dakdekkers werken uitsluitend met de beste materialen en passen de nieuwste technieken toe. U bent verzekerd van uitstekend resultaat!

Woont u in de regio Sittard en is uw dak beschadigd geraakt tijdens een storm? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan 365 dagen per jaar voor u klaar, 24 uur per dag!