Stormschade aan uw dak?

In Nederland komen, vooral in de herfstmaanden, steeds meer heftige stormen voor. Bij hoge windsnelheden, heftige regen- en onweersbuien zien we altijd veel gevallen van dakschade optreden. Dakpannen laten los en waaien van het dak, of er ontstaat lekkage. Door uw dakbedekking regelmatig te laten inspecteren kunt u voor een groot gedeelte voorkomen dat er zwakke plekken ontstaan. Toch kunt u stormschade niet geheel voorkomen. Daarom is het fijn dat u weet op wie u kunt rekenen als uw dak beschadigd of lek geraakt is tijdens een storm. In de regio Sittard staan wij altijd voor u klaar.

Snelle service van uw dakdekker

Als dakdekker hebben wij al veel gevallen van stormschade gezien en hersteld. Wij weten dat dakschade, zeker door een storm, niet lang kan wachten. Daarom staan wij in Sittard en omgeving dag en nacht voor u klaar! Wij herkennen het probleem in een oogopslag en gaan snel en adequaat voor u aan de slag. Onze dakdekkers werken uitsluitend met de beste materialen en passen de nieuwste technieken toe. U bent verzekerd van uitstekend resultaat!

Woont u in de regio Sittard en is uw dak beschadigd geraakt tijdens een storm? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan 365 dagen per jaar voor u klaar, 24 uur per dag!