Daklekkage in Sittard

U doet ’s ochtens het licht aan en merkt een natte plek op het plafond op. Twijfel niet om een dakdekker te bellen. Een daklekkage Sittard moet snel opgelost worden. Een dakdekker van RNT Dakspecialist is altijd bereikbaar en staat u graag te woord. Wij maken direct een afspraak met u om naar uw dak te komen kijken. Lees hieronder alles over daklekkage in Sittard of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 - 106 15 26.

Daklekkage Sittard: wat te doen?

Een scheur in uw dakbedekking of een losse naad, het zijn allemaal oorzaken van lekkages. Onderneem snel actie om vervolschade aan uw woning te voorkomen. Leg handdoeken neer om het vocht op te vangen en verplaats uw spullen. U kunt ook foto’s van de lekkage maken om die vervolgs op te sturen naar uw verzekering. Wellicht vergoeden zij de schade. Pas op dat u niet zomaar uw dak op gaat. Dit brengt veel risico’s met zich mee, al helemaal nu blijkt dat uw dak niet in optimale staat is door de daklekkage.

Onze werkwijze bij daklekkage in Sittard

Om onze kwaliteit te waarborgen hanteren wij een heldere werkwijze bij daklekkage Sittard. Een goede inventarisatie van het probleem is het halve werk. Aan de telefoon herkennen wij meteen het probleem en stellen u ter bevestiging daarvan nog een aantal vragen. Vaak plannen wij direct een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken. Op basis daarvan kunnen we u meer vertellen over het herstellen van uw dak.

Een dakinspectie houdt in dat wij uw hele dak bij langs gaan, zodat wij geen mankementen missen. Denk hierbij aan dakgoten, dakramen, dakkapellen, naden en aansluitingen etc. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Na overleg met u over de precieze werkzaamheden plannen we direct een afspraak met u in. Uw daklekkage repareren kan vaak op korte termijn of zelf direct na de dakinspectie.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Om een daklekkage Sittard te voorkomen kunt u beginnen met het laten uitvoeren van periodiek dakonderhoud. Hiermee worden mankementen gerepareerd, maar kunt u ook beginnende schade opmerken.

Lekkage plat dak

De twee grootste oorzaken van een lekkage plat dak zijn een slechte waterafvoer en een kapotte dakbedekking. Uw platte dak kan makkelijk herstelt worden door de scheur in de dakbedekking te repareren en door ervoor te zorgen dat de afvoer van water weer in orde is. Ga niet zonder ervaring uw platte dak op. Laat de reparatie van uw platte dak aan een specialist over. In Sittard staat RNT Dakspecialist voor u klaar. Neem contact met ons op via 085 - 106 15 26.

Lekkage schuin dak

Verschillende onderdelen van het dak kunnen kapot gaan en een lekkage schuin dak veroorzaken. Vaak zijn het bij een schuin dak kapotte of afgewaaide dakpannen. Wij nemen zoveel mogelijk materiaal met ons mee. In sommige gevallen kunnen wij de lekkage dan direct verhelpen. Kleine reparaties kunnen wij dus vaak direct doen, maar voor grotere klussen maken wij op korte termijn een nieuwe afspraak.

Bel gerust bij daklekkage in Sittard

Vandaag uw daklekkage repareren? De dakdekkers van RNT Dakspecialist staan altijd voor u klaar. Heldere afspraken en vertrouwde service. Bij ons is uw daklekkage in Sittard in goede handen. Tips nodig of een afspraak maken om uw dak te bekijken? U kunt ons bereiken op 085 - 106 15 26 en via het contactformulier. Bel of stuur gerust een bericht.