Daklekkage in Sittard?

Lekkage is een vervelend probleem. Door het vocht kan uw woning ernstig beschadigd raken, met hoge herstelkosten als gevolg. Daklekkage is extra vervelend, omdat het vaak enige tijd duurt voor u het lek opmerkt. Het water is dan vaak al doorgedrongen in de constructie van uw dak, waardoor er houtrot kan ontstaan. Bel onze dakdekker in Sittard gerust op 085 - 106 15 23. Woningverbetering Buitenhuis staat voor u klaar.

daklood dakkapel Sittard

Daklood dakkapel vernieuwd naar aanleiding van daklekkage

 

U herkent daklekkage niet alleen aan water dat door uw plafond of langs uw muren sijpelt, maar ook aan condens in uw woning, schimmelvorming en een oplopende energierekening. Merkt u één of meerdere symptomen op in uw woning, winkel of bedrijfspand in Sittard? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan dag en nacht klaar om daklekkage op te sporen en te verhelpen.

Daklekkage voorkomen

Lekkage kan bij ieder type dak voorkomen, zowel hellend als plat. Bij platte daken zien we vaak dat de dakbedekking lek is geraakt op de naden. Lekkage aan een hellend dak ontstaat vaak door afgewaaide dakpannen. Ook zorgt onjuiste isolatie vaak voor lekkage aan uw dak. Daarom is het belangrijk dat u goed weet hoe u uw uw dak isoleert. Daarnaast raden wij aan uw daken eens in de zoveel tijd te laten inspecteren door een dakdekker: mankementen worden dan opgespoord voor ze kunnen leiden tot lekkage.

Een lekkage aan het dak komt altijd ongelegen. Heeft u een vermoeden dat er sprake is van een lekkage op het dak, maar ontbreekt het u aan de mogelijkheden om dit vast te stellen? Dan kunt u ook gebruik maken van een dakinspectie. Hierbij controleren we uw dak op zwakke punten en mankementen, waardoor we daadwerkelijk uitsluitsel kunnen geven over de situatie van het dak.

Kolen Dakwerken is een allround dakdekker. Wij hebben ruime ervaring met lekkages op diverse daktypen en kunnen u zodoende altijd verder helpen. Direct hulp nodig? Schakel ons dan in!

Daklekkage oplossen

Heeft u desondanks te maken met een lekkage op het dak? Dan komen wij uiteraard bij u langs om dit te herstellen. Bij Woningverbetering Buitenhuis zorgen we voor een optimaal resultaat en streven naar de snelst mogelijke service. Neem daarom direct contact met ons op.