Dakreparatie in Sittard

Bent u op zoek naar dakreparatie in Sittard? Bij RNT Dakspecialist bent u hiervoor aan het juiste adres. Met de hulp van onze dakdekker behoren al uw dakproblemen tot het verleden. Hieronder leest u alles over ons en hoe wij werken bij dakreparatie in Sittard. Neem contact met ons op door te bellen naar 085 - 106 15 26.

Dakreparatie in Sittard uit laten voeren door RNT Dakspecialist

Wij helpen u met alles wat met uw dak te maken heeft: schoorstenen, dakkapellen, dakgoten en meer. Prioriteit nummer 1 bij RNT Dakspecialist is het leveren van effectieve dak reparaties en gedegen service. Wij gebruiken louter de beste materialen die beschikbaar zijn op de markt.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij voeren eerst een vrijblijvende dakinspectie uit, zodat we uw hele dak in kaart brengen en alle mankementen aan uw dak kunnen repareren. Hierna krijgt u een uitgebreide op maat gemaakte offerte van ons. Uiteraard houden wij bij het opstellen van de offerte rekening met uw wensen. Wij bespreken de offerte graag met u en maken indien gewenst aanpassingen. Zijn we akkoord, dan prikken we een datum voor de dakreparatie in Sittard.

Kosten dakreparatie in Sittard

Niet alleen zijn de kosten voor dak reparatie afhankelijk van de benodigde materialen, maar ook het uurloon van de dakdekker, de grootte van de klus en de regio waarin u woont. Hoeveel u precies uit zult geven is moeilijk te zeggen, maar de prijs per m³ ligt meestal tussen de €100 en de €300. Wilt u uw dak renoveren in plaats van repareren. Wij denken met u mee over dakrenovatie.

Plat dak repareren

Een plat dak repareren wij door middel van het vervangen van deel van de dakbedekking. Mocht het om een klein scheurtje gaan, dan plakken wij die dicht met behulp van een speciale reparatie pasta. Een grondige dakreiniging is ook altijd onderdeel van de reparatie van het dak. De meeste problemen met uw dak komen dan vanzelf aan het licht. Wij kunnen ze dan effectief verhelpen.

Dakreparatie in Sittard aan hellend dak

Een hellend dak repareren houdt in dat er dakpannen gerepareerd of vervangen worden of dat de onderliggende dakconstructie gemaakt moet worden. De dakdekker van RNT Dakspecialist regelt het voor u. Naast het repareren van het dak is het ook belangrijk dat het dak gereinigd wordt. Regelmatig onderhoud is goed voor u dak. U voorkomt ermee dat dakreparatie in Sittard nogmaals nodig is.

Dak reparatie bij daklekkage

Een daklekkage kan heel wat ergernis opleveren. Bel snel een vakspecialist. Zowel een lek plat dak als een lekke dakgoot of een schuin dak repareert RNT Dakspecialist. U kunt daklekkages voorkomen door periodiek dakonderhoud uit te laten voeren.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Sittard

Door snel een dakdekker in te schakelen voor een dakreparatie in Sittard ontstaat er niet nog meer schade. De nokvorst vervangen of de dakbedekking van uw platte dak vernieuwen, geen klus is ons te gek. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u ons op 085 - 106 15 26. Ook kunt u een bericht sturen via ons contactformulier.