Dakreparatie in Sittard?

Middels een dakreparatie is onze dakdekker in Sittard in staat om kleine mankementen aan het dak te herstellen. Heeft u last van kleine lekkages of zijn uw draagbalken aan het rotten? Wacht dan niet langer en bel zo snel mogelijk met uw vertrouwde dakdekker in Sittard. Bel ons gerust voor dakreparatie in Sittard op 085 - 106 15 23.

dakreparatie schuin dak Sittard

Nokvorst gerenoveerd i.v.m. lekkage

 

Onze werkwijze bij dakreparatie Sittard

Onze dakspecialisten zijn gespecialiseerd in het herstellen van uw dak en schieten u direct te hulp, óók als gevolg van acute stormschade. Wij streven naar snelle en hoogwaardige service. Bij (een vermoeden van) problemen aan het dak zorgen wij voor een snelle inspectie, waardoor schade zo veel mogelijk beperkt blijft. Vervolgens zorgen onze professionele dakdekkers voor een kwalitatieve dakreparatie, zodat u er voor lange tijd geen omkijken meer naar heeft. Wij brengen het dak terug in absolute topconditie.

Dakreparatie plat dak

Bij een plat dak kunnen diverse problemen naar voren komen, maar een lekkage komt nog altijd het vaakst voor. Ongeacht het type dakbedekking kan er altijd een lekkage ontstaan. Soms is het direct zichtbaar waar de lekkage vandaan komt en op een ander moment is meer onderzoek nodig. Ook overige problemen op het plek, welke nog niet direct tot een lekkage leiden, vereisen over het algemeen reparatie. Per type dak kijken we naar de mogelijkheden. Of het nou gaat om bitumen, EPDM of een roofing; wij zorgen voor effectief en blijvend herstel.

Bij een plat dak zijn slijtage, naden of een verouderde afwatering doorgaans reden om over te gaan op reparatie.

Dakreparatie hellend dak

Bij hellende daken zien we veelal losgeraakte dakpannen of een kapotte nokvorst als probleem, vaak met een lekkage tot gevolg. Achterstallig onderhoud verhoogt de kans op problemen aan uw dak, maar ook de diverse weersomstandigheden zijn van invloed. Denk maar eens aan de harde wind of veel neerslag; goede afwatering is zodoende essentieel om de kwaliteit van het dak te garanderen. Of het nou gaat om dakpannen, shingles of dakplaten; wij repareren diverse mankementen die zich voor kunnen doen.

Allround dakreparatie in Sittard

Spelen er zichtbare problemen op het dak en wilt u definitief herstel? Onze allround dakreparatie in Sittard brengt uw dak terug in topconditie. Meer informatie? Bel ons op 085 - 106 15 23 of neem contact op met Woningverbetering Buitenhuis.