Dakreparatie nodig in Sittard?

Last van kleine lekkages? Of zijn uw draagbalken aan het rotten? Wacht dan niet langer en bel zo snel mogelijk met uw dakspecialist in Sittard. Onze specialisten in dakreparatie schieten u direct te hulp. Bij dakproblemen zorgen wij voor een snelle inspectie van uw dak, waardoor schade zo veel mogelijk beperkt blijft. Vervolgens zorgen onze professionele dakdekkers voor een kwalitatieve dakreparatie, zodat u er voor lange tijd geen omkijken meer naar heeft.

Platte daken repareren

Lekkage is het meest voorkomende probleem dat met platte daken kan ontstaan. Dakbedekking zoals bitumen, EPDM en Roofing wordt vanaf rollen gelegd, de naden moeten dus goed op elkaar aansluiten. Door slijtage of slecht onderhoud kan het daarom voorkomen dat het dak op de naden gaat lekken. Is dit bij u het geval? Wij herstellen het lek en branden uw dak weer dicht.

Hellende daken repareren

Met schuine daken zien we veelal losgeraakte dakpannen of een losgeraakte nokvorst als probleem, vaak met daklekkage als gevolg. Dergelijke schade ontstaat eveneens door slecht onderhoud, of door bijvoorbeeld harde wind. Ook voor dergelijke schades schakelt u onze dakdekkers in Sittard in. Wij werken snel en professioneel en herstellen mankementen vakkundig.