Dakisolatie laten plaatsen in Sittard?

Door uw dak op de juiste wijze te laten isoleren kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Als dakdekker in Sittard kunnen wij u hier alles over vertellen. Ieder dak, zowel plat als hellend, kan worden geïsoleerd. Ook kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw zolder of dakkapel, en zowel de binnen- als buitenkant, te isoleren. Kolen Dakwerken staat in Sittard voor u klaar!

Platte daken isoleren

Het isoleren van platte daken kan op verschillende manieren, aan de binnenzijde of buitenzijde van het dak. Beide manieren hebben voor- en nadelen. Als alternatief voor de traditionele dakisolatie kunt u ook kiezen voor een zogenaamd ‘groendak’: begroeiing van natuurlijke materialen zorgt daarbij voor isolatie van het dak. Lees hier meer over de isolatiemogelijkheden van platte daken »

Schuine daken isoleren

Bij isolatie van schuine daken wordt vrijwel altijd gekozen om het isolatiemateriaal aan de binnenzijde van het dak te plaatsen (koud dak constructie). Hiervoor worden onder andere platen gebruikt van glaswol, EPS of glasvezel, of een speciaal isolatiefolie. Ook wordt er een dampremmend folie geplaatst, om te voorkomen dat er vocht in uw dakconstructie trekt. Lees hier meer over de isolatiemogelijkheden van schuine daken »