Dakisolatie in Sittard

U zult geen spijt krijgen van het plaatsen van dakisolatie. Lees hieronder alles over de voordelen van dakisolatie, over de kosten en over de verschillende mogelijkheden. Wilt u direct dakisolatie in Sittard laten plaatsen? Neem gerust contact op met de dakdekker in Sittard van Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek. Hij bespreekt met u de verschillende mogelijkheden voor de isolatie van uw dak. Aarzel niet om te bellen. Dat kan altijd op telefoonnummer 046 - 206 41 13.

Dakisolatie: de voordelen

Het grootste voordeel van dakisolatie is besparing van kosten. Met een gasprijs van 1 euro/m3 gas kunt u tussen de €400 en €800 op jaarbasis besparen op de energierekening. Dit varieert en is afhankelijk van uw type dak en de soort isolatie die u laat plaatsen. U kunt zelf uitrekenen hoeveel u bespaart bij dakisolatie in Sittard aan de hand van de huidige gasprijs. Andere voordelen van dak isoleren zijn:

  • Binnenshuis voelt het geriefelijker.
  • Het is goed voor het klimaat omdat je minder stookt en dus minder CO2 uitstoot.
  • Een taxateur zal de waarde van uw woning hoger inschatten.

Dakisolatie: kosten

Wanneer u dakisolatie in Sittard laat plaatsen door een dakspecialist, dan zullen de kosten uitkomen op tussen de €1000 en €4500. De landelijke of regionale overheid stelt soms subsidies beschikbaar. Een subsidie kan een deel van de kosten dekken. Laat u goed informeren over de subsidies. Er zijn vaak wel voorwaarden aan verbonden.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers hebben ervaring in alle soorten dak isolatie. Niet alleen voor het isoleren van het dak, maar ook voor renovatie, reparatie en en onderhoud zijn wij u van dienst. Wij voldoen aan de eisen die brancheorganisaties aan dakdekkersbedrijven stellen. Laat het plaatsen van dakisolatie in Sittard aan ons over.

Dakisolatie binnenzijde

Is uw platte dak toe aan vernieuwing? Dan is dat ook een goed moment om dakisolatie aan de binnenzijde aan te laten brengen. Uw schuine dak kan geïsoleerd worden door dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Er wordt dan isolatiemateriaal tegen de binnenkant van het dak aangebracht. Hoeft u uw zolder niet te verwarmen omdat u die nauwelijks gebruikt, dan is zoldervloerisolatie ook een goede optie.

Dakisolatie buitenzijde

Een minder effectieve, maar wel makkelijke manier van dakisolatie is dakisolatie aan de buitenzijde van uw platte dak. Uw schuine dak isoleren? Ga dan voor dakisolatie aan de buitenzijde van uw dak. Dit geeft de beste isolatie. Een andere optie is het spuiten van speciaal isolatiemateriaal onder de dakbedekking. Hierbij kunt u denken aan purschuim, termoparels of glaswolvlokken. Dit isoleert iets minder goed.

Dakisolatie Sittard door Van der Wijck Schoorsteen- en Daktechniek laten uitvoeren

Er is altijd een dakdekker beschikbaar om uw wensen met u te bespreken. Meer informatie over de mogelijkheden voor uw dak? Twijfel niet en bel direct naar 046 - 206 41 13 of maak een afspraak via ons contactformulier.